Ibrahim

 OM IBRAHIM MOHAMAD

IBRAHIM MOHAMAD

 

Ibrahim är det stammande flyktingbarnet som lyckades hitta en väg från utanförskap till en position som en av Nordens unga lovande talanger inom kommunikation och ledarskap. Han har vunnit flera internationella priser för sin förmåga att inspirera, informera och engagera åhörare. Ingen går oberörd från Ibrahims föreläsningar!


Under 1990-talet kom han som flykting till Sverige men de känsliga tonåren färgades av erfarenheter av utanförskap och svåra umbäranden. Ibrahim stammar. Han vet hur det är att känna sig ”annorlunda”, men han vet också vad som krävs för att inspirera och skapa förändring.


Han har studerat finans och teater i USA, och är även statsvetare från Stockholms universitet.  Han har flera års erfarenhet av att inneha ledande positioner inom, kommunikation, HR och politiska uppdrag.  År 2013 korades han till årets nordiska talare av Toastmasters International. 

 

Ibrahim erbjuder föreläsningar och workshop inom:


  • Tillit & arbetsglädje
  • Mångfald
  • Integration
  • Presentationsteknik


Ibrahims föreläsningar berör, motiverar och inspirerar människor med vittskilda erfarenheter. Genom hans historia - och befintlig forskning - ges åhörarna verktyg att själva ta tag i utmaningarna och skapa förändring. Han är en medryckande berättare som bjuder på sig själv och de många avgörande erfarenheter han gjort i livet.


         "Genuint intresserad"

                                                        "Engagerad" 

"Karismatisk"

                     

                     "Duktig på att förmedla"

 

"Proffessionell!"                    "Inspirerande!"


                       "Mycket kunskap och erfarenhet"


Meriter och erfarenhet


  • Årets talare Norden 2013 (Toastmasters International)
  • Enhetschef offentlig sektor
  • Fil kand statsvetenskap, Stockholm
  • Fil kand företagsekonomi, WA, USA
  • Mer än 10 års erfarenhet av ideellt arbete
  • Utbildare och coach i presentationsteknik

VARJE UTMANING FÖR MED SIG

EN MÖJLIGHET ATT SKAPA FÖRÄNDRING PÅ RIKTIGT 


OM IBRAHIM

Föreläsare  


Ibrahim har vunnit flera priser för sina tal och föreläsningar. Han har bland annat utsetts till  Nordens talare av Toastmasters International och har vunnit flera nationella och internationella tävlingar i konsten att hålla tal. Han har även hållit i kurser i presentationsteknik och coachat flera framstående föreläsare och ledare.  


Forskning 


Ibrahim använder alltid forskning när han föreläser och håller i kurser.  Han kombinerar forskning, egna erfarenheter och övningar för att dels skapa delaktighet och engagemang, dels utmana deltagarna att förändra sina invanda beteenden. Han lyfter alltid upp såväl möjligheter som utmaningar. 


Erfarenhet och bakgrund


Ibrahim har flera års erfarenhet av att inneha ledande positioner inom såväl offentlig- som privat sektor. Han är statsvetare och ekonom, och kommer inom en snar framtid att erhålla sin master i folkhälsovetenskap. Han har studerat och arbetat i bland annat Sverige, USA  och Norge. 


IBRAHIMS VÄRDERINGAR

Respekt

Ärlighet

Hårt arbete

Passion